Inilah Wajah Terkini Anak ‘THE ROCK’, Buat Peminat Bapanya Terpikat dan Geram Melihat Telatahnya!

Macam pakai contact lens la! Warna anak mata hijau jernih yang dimiliki Jasmine Lia ini sudah cukup buat peminat bapanya, Dwayne Johnson tak jemu tatap wajah comelnya. Bertambah-tambah geram bila tengok telatah bijak si kecil ini tiap kali video bersama The Rock dimuat naik di media sosial. Confirm cecah jutaan views.

Bagi yang pertama kali mengenali Jasmine, kanak-kanak berambut kerinting ini sebenarnya anak kedua kepada aktor filem Jumanji tersebut yang baru berusia dua tahun. Hasil hubungan The Rock dan Lauren Hashian, pasangan ini dikurniakan bayi perempuan bernama Jasmine Lia pada Disember 2015. Dan khabarnya, Lauren juga sedang hamil anak perempuan kedua. Tak lama lagi, Jasmine jadi kakak lah nampaknya.

Seperti kanak-kanak lain seusianya, Jasmine turut menghabiskan masanya dengan bermain. Tapi kalau tengok perkembangan anak manja The Rock ini dekat Instagram pasangan selebriti ini, Jasmine dilihat lebih cenderung terhadap aktiviti seni seperti bermain dram, menyanyi dan melukis. Hah, mungkin nak ikut jejak langkah bapanya sebagai pelakon?

The Rock yang mempunyai lebih 100 juta pengikut di Instagram juga merupakan bapa kepada gadis cantik bernama Simon Garcia berumur 16 tahun. Ia adalah hasil perkahwinan terdahulunya dengan Dany Garcia.

Jom, lihat wajah terkini Jasmine.

Artikel berkaitan

Lihat 10 Foto Anak The Rock Yang Semakin Meningkat Remaja. Cun Habis….

Waktu berlalu sangat cepat, tak terasa 10 tahun telah berlalu. Apakah kalian ingat film 「The Game Plan」 ? Itu loh yang pemain utamanya Joe Kingman yang diperankan oleh Dwayne “The Rock” Johnson dan seorang gadis cilik bernama Peyton Kelly yang diperankan Madison Pettis. Dan Madison Pettis kini telah berusia 19 tahun dan tumbuh menjadi gadis cantik!

Waktu bermain di film ini Madison Pettis baru berusia 9 tahun. Berkat perannya sebagai Peyton Kelly yang humoris dan sangat aktif, juga interaksinya dengan Joe Kingman sebagai ayah dan anak, memberikan kesan mendalam bagi banyak orang yang menontonnya.

Sejak usianya 5 tahun, Madison sudah mendapat tawaran akting dan bernyanyi hingga menjadi bintang iklan juga loh! Benar-benar artis cilik yang sangat berbakat!

Sekarang ia sudah berusia 19 tahun. Dismaping bermain film, ia juga terjun di bidang permodelan.

Ia juga pernah bermain di film keluaran disney 「Hannah Montana」. Sampai tahun 2016 ini, ia sudah bermain sebanyak 12 judul film.

Tidak hanya itu, ia juga pernah menjadi pengisi suara Lion King di film 「The Lion Guard」. Bisa dibilang ia adalah artis multitalenta!

Tahun lalu, di gala premier film 「Moana」, ia dan ayah Joe alias Dwayne Johnson bertemu kembali. Madison yang dulu hanya hanya seorang anak kecil kini sudah menjadi gadis remaja yang cantik, membuat aktor Dwayne Johnson merasa “sudah tua!”

Tentu saja! Madison kini sudah memiliki seorang kekasih. Namanya Michael Porter Jr, usia 19 tahun dengan tinggi 203 cm. Dia adalah seorang superstar bola basket.

Dalam acara hiburan yang penuh warna ini, Madison tidak hanya akan sampai disini saja, ia akan terus mengeksplor dan mencoba pekerjaan lain. Membuat orang semakin menghargainya dan mengharapkan ia terus berkarya!

Sumber: