Jangan ‘Extend’ Masjid’- Rozita Che Wan Perli Suami Lagi di Instagram

Pelakon Rozita Che Wan ataupun mesra disapa Che Ta, beliau sememangnya sibuk dengan urusan pernigaan sehingga kadang-kadang dia terpaksa meninggalkan suami untuk ke luar negeri. Lebih menarik lagi, setiap kali posting yang dikeluarkan menerusi Che Ta pasti mencuit hati dan sarcastic. – hangat.com

Baru-baru ini, Che Ta ada memuatnaik gambar dalam aksi sedang berbual dalam telefon dan memberi amaran kepada suaminya supaya tidak berkunjung ke pusat karaoke. Malah lebih lucu Che Ta menasihatkan suaminya jangan ‘extend masjid’ bermaksud kahwin lagi.

“Hello sayang.. i kat kelantan lagi ni. jangan noti noti (nakal) ok.., jangan pergi karaoke, jangan extend masjid, ok bye”

Rata-rata netizen menyangka pesanan tersebut berkait rapat dengan isu-isu panas dalam dunia hiburan, namun ini hanya spekulasi kerana Che Ta sendiri tidak menyatakan mana-mana nama individu dalam kapsyen itu.

BACA  Terpaksa Berjauhan! Amaran Che Ta Pada Zain Saidin Memang ‘Win’

Pesanan Che Ta ini seolah-olah berkait rapat dengan isu semasa dikalangan artis tempatan. Ada yang terpalit dengan kontroversi diserang di Pusat Karaoke oleh isteri, tak kurang juga yang dituduh perampas suami. Macam-macam terjadi dalam dunia seni hiburan sepanjang tahun 2017 ini.

 

sumber